X-XSS-Protection: 1; mode=block
Over ons

Carli Klijn

Mijn naam is Carli Klijn. Ik woon momenteel in Zevenhuizen. Ik ben werkzaam als medisch fitnessinstructeur in een beweegcentrum te Zevenhuizen, stadionspeaker bij een lokale basketbalvereniging en momenteel actief als Film Design Creator (FILMDC).

Mijn interesses gaan vooral uit naar de sportwereld. Al op jonge leeftijd beoefende ik veel verschillende sporten. voetbal, basketbal, tennis, dansen, zwemmen, judo, skiën en eigenlijk nog wel veel meer.
Mijn interesse in bewegen en het menselijk lichaam heb ik na het behalen van mijn HAVO diploma, gebruikt bij het maken van mijn studiekeuze. Ik moest en zou een studie kiezen waar ik niet achter een bureau zou komen te zitten en niet kon bewegen.

De opleiding tot docent lichamelijke opvoeding aan de Haagse Hogeschool.
Hier leerde ik mijn visie als docent te ontwikkelen, mijn bewegingsvaardigheden uit te breiden, mijn eigen interesses om te zetten in interesse voor de theorie erachter, en ik leerde veel vrienden kennen met dezelfde interesses, waaronder Daniël.
In jaar drie hebben Daniël en ik samen stage gelopen bij de Haagse basketbalvereniging ST4R. Hier zijn de eerste plannen voor FilmDC begonnen.

Na veel filmpjes te hebben gepresenteerd, gefilmd en bewerkt, hebben wij eindelijk de stap genomen om voor niet alleen sportfilmpjes te kiezen, maar eigenlijk elk project dat ons wordt aangeboden.
En het rare….

Nu is het dan toch een baan geworden waarbij ik achter een bureau zit.

Erg?

Zolang ik er plezier in heb, zeker weten niet!

Ik hoop u te kunnen helpen bij het verfilmen van uw wensen. Ik kijk uit naar leuke en vooral uitdagende projecten!

Over ons

Daniël Leyba

Mijn naam is Daniël Leyba en ik woon momenteel in Den Haag.
Het filmen en editten is bij mij als hobby en bezigheid begonnen. Tijdens mijn opleiding aan de Haagse Hogeschool, waar ik de HALO (Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding) volg, heb ik in mijn derde jaar stage gelopen bij de basketbal vereniging ST4R te Den Haag. Hier zijn Carli en ik begonnen met een YouTube kanaal genaamd ST4RTV.

Dit kanaal is bedoeld om de basketbal sport bij kinderen te promoten en zo uiteindelijk de sport toegankelijker te maken.
Na het eerste seizoen van ST4RTV zijn we zelfs begonnen met het maken van een tweede seizoen. 

Tijdens dit seizoen waren wij beide opzoek naar een volgend stap in het filmen, editten en presenteren van de geschoten beelden. Beide raakte we geïnspireerd en zo enthousiast dat we een toekomst binnen de videografie wereld echt zagen zitten. 

Zo gezegd zo gedaan. FilmDC is een feit. Wij hopen dat we al onze toekomstige klanten blij kunnen maken met onze producten, en dat wij elk ervaring binnen deze branche kunnen gebruiken om onszelf te blijven ontwikkelen.