Wij zijn FilmDesignCreators Nice to meet you!

Carli Klijn Eigenaar - Designer

Mijn naam is Carli Klijn. Ik woon momenteel in Moerkapelle en ben 24 jaar oud.

Mijn functie binnen Film Design Creators is erg verschillend. Ik ben samen met Daniel eigenaar van dit mooie jonge bedrijf. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het stukje ‘design’ binnen FilmDC. Mijn hobby’s graffiti en tekenen, hebben hierdoor een mooie plek gekregen. Alle zaken achter de schermen voor ik zorgvuldig uit, om u een zo soepel mogelijke samenwerking met mijn collega’s te bieden.

More
06 38 17 78 90

Daniel Lodriquez Leyba Eigenaar - Videograaf - Editor

Mijn naam is Daniel Lodriquez Leyba en ik ben woonachtig in Den Haag. Al ruim 2 jaar heb ik nu samen met Carli Klijn dit mooie filmbedrijf. Dit mooie verhaal is bij mij als een echte hobby begonnen. Na een aantal jaren saxofoon en piano te hebben gespeeld kwam ik in de muziekwereld het DJ-en tegen. Dit doe ik tot de dag van vandaag nog steeds met veel plezier. Bij muziek kwam voor mij tijdens mijn opleiding aan de Haagse Hogeschool (HALO) voor het eerst, beelden in contact met muziek.

More
06 21 14 44 74

Chris Stenebome Relatiebeheer

Mijn naam is Chris Stenebome en ik ben woonachtig in Den Haag. In januari 2019 ben ik bij Film Design Creators gekomen om zowel Daniel als Carli te ondersteunen met het relatiebeheer. Verder houd ik mij ook bezig met de acquisitie en assisteren tijdens de filmdagen.

More
06 48 21 47 72

Neem contact met ons op